Dette er sponsoreret indhold 

Det har aldrig været vigtigere, end det er nu at investere i bæredygtighed. Bæredygtighed bliver en mere og mere integreret del af hverdagen i alt lige fra hvad vi går med af tøj til hvad man har i sit køleskab. Det kan være en lige så vigtig del af ens arbejdsdag, hvis man for eksempel har brug for arbejdstøj. Arbejdstøj kan nemlig fås hos Blåkläder, hvor en bæredygtig produktion er i højsædet.

Hvad gør arbejdstøjet bæredygtigt? 

Arbejdstøjet er produceret bæredygtigt, hvilket vil sige, at det er i den højeste kvalitet og holder længe. Tøjet bliver produceret på fabrikker i Sri Lanka og Myanmar, hvor bæredygtigheden er en stor del af tankegangen og arbejdsgangen. En af fabrikkerne i Myanmar har endda fået den største erkendtlighed inden for miljømæssige bæredygtige konstruktioner. Dette er LEED Platinum, som betyder, at fabrikken har gennemgået en grundig certificeringsproces indenfor miljømæssige bæredygtige konstruktioner. I 2017 fik en af fabrikkerne på Sri Lanka ligeledes en LEED Gold-certificering. Det er altså en stærk garanti for, at arbejdstøjet fra Blåkläder er bæredygtigt og et skridt i den rigtige retning om en grønnere verden.

Stilbevidst, bekvemt og sikkert tøj 

Ens arbejdstøj skal kunne holde til meget og modstå meget slitage. Det er ikke altid nok bare at vælge ud fra de bedste materialer og værktøjer. Man skal derimod have det store billede med i betragtningen og have øje for detaljerne. På den måde får man det bedste resultat og dermed det bedste stykke arbejdstøj, som kan holde til alverdens ting. Det er denne filosofi, som Blåkläder arbejder ud fra. Samtidig ønsker Blåkläder at opretholde brandet og respektere dets rødder, hvorfor der også produceres og sælges sko, handsker og tøj. Det betyder, at du kan blive klædt på med arbejdstøj, der giver dig selvtillid og samtidig også er sikkert. Produkterne er udviklet med fokus på håndværkere, der har brug for stor funktionalitet, godt design og høj kvalitet. Produkterne sælges internationalt såvel som nationalt, hvilket bare er med til at understrege kvaliteten af Blåkläders bæredygtige produktion. Du kan altså være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid ved at investere i arbejdstøj, sko eller handsker fra Blåkläder. Kvaliteten er så høj, at du ikke behøves at investere i et nyt sæt før om mange år. Det gode ved det hele er, at tøjet tilmed også er yderst bekvemt, hvilket er en nødvendighed med en lang og fysisk krævende arbejdsdag.