Byggeri

Kvalitetsværktøj til billige priser til både private og erhverv

Uanset om du står og mangler en skruemaskine hjem til privaten eller om I som firma godt kunne tænke jer at købe et stort parti af et bestemt håndværktøj ind, er det fedt at kende til en hjemmeside og et firma, hvor de vægter kvalitet højt og samtidigt er prisbevidste. Man behøver nemlig ikke være chef for et større firma for at handle værktøj til virkelig billige priser. Det kan man sagtens gøre som privat også. Det er bare lige med at finde det rette sted til de billigste priser.

En prisbevidst og stabil danskejet virksomhed

Primus.dk er en danskejet virksomhed, som sætter en ære i at have eget lager og samtidigt gør meget ud af højlig betjening samt hurtig dag-til-dag levering. Dette er alt sammen fordele for kunderne. Det er nogle af ting der gør, at man gerne vil handle ved dem gentagne gange. Så mange du et sted hvor de forhandler værktøj til private og erhverv til billige priser, så tag et kig på hjemmesiden eller besøg dem i deres butik.

Én hjemmeside hvor du kan handle alt indenfor håndværk og gør-det-selv

Du kan købe alt indenfor både autoudstyr, entreprenørmaskiner og håndværktøj til både murer-, maler- og tømrerarbejde. Det er muligt både at købe diverse maskiner som minigravere og pladevibratorer. Hvis du blot mangler en del i form af luftfilter, en ny snor til starttrækket, en ny motor eller en ny udstødning, kan man også sagtens købe alt i reservedele hos dem.

De har desuden altid et større udvalg af brugt værktøj og demo-varer på lager. Der er oftest kun én af hver slags, men i denne kategori kan det hele købes til en ekstra god pris og stadig af god kvalitet. De sælger brugt værktøj fra mange forskellige kategorier og områder, som alt sammen dækker de forskellige behov man kan få som privat- eller erhvervskunde.