Trænger dit tag til et nyt udseende? Så kan det være, en god ide at forny husets udseende med en omgang professionel tagmaling. Læs med her og få tips til, hvad du kan gøre.

Hvis dit hus trænger til fornyelse. Så kan det være, at du skulle overveje at få dit tag fornyet med en omgang professionel tagmaling. Ikke nok med at tagmaling forlænger dit tags levetid – det gør også dit hus meget, meget smukkere. Tagmaling beskytter tagkonstruktionen mod fugt fra ting så som alger og mos.

Tagmaling kan forlænge dit tags levetid med helt op til 15 år, så det er altså en god investering, hvis man bor i et hus, hvor taget har set bedre tider.

Hvad indebærer en professionel tagmaling?

Hos Jydsk Tagteknik har de mage års erfaring med professionel tagmaling. Her får du blandt andet:

  • Gennemgang af tagplader på dit tag
  • Taget renses med en miljøgodkendt tagrens
  • Taget får to omgange med tagmaling
  • Taget får både en algebehandling og grundbehandling

Jysk Tagteknik A/S er blevet kåret som ’Årets Tagfirma’ to gange og har mange års erfaring med tagmaling. Du kan få masser af gode råd og vejledning af Jydsk tagteknik, når det kommer til fornyelse af dit tag.

Hvis dit tag er af ældre dato og måske trænger til en kærlig hånd, så kan en omgang tagmaling gøre underværker både for dit hus fremtræden, men så sandelig også, når det gælder vedligeholdelse. Tagmaling beskytter nemlig tagkonstruktionen fra uønskede elementer som fugt og alger. Det vil man som husejer absolut ikke have ind. Det kan nemlig gøre står skade på huset. Det kan også være en fordel at få taget malet, hvis du står i en salgssituation. Her kan forbedringer nemlig forøge din chancer for at få huset solgt på rekord tid.