Hvad vil fræsning af asfalt og veje egentlig sige? Hvorfor kan det have store betydninger for en by, stor som lille, om asfalten er nyanlagt og pæn? Det vil vi diskutere og komme nærmere ind på i følgende artikel.

Yderligere vil vi præsentere dig for et af landets førende virksomheden indenfor asfaltproduktion og udførelsen af arbejdet. Hvad deres mål og værdier drejer sig om, og hvad de gør for at bidrage til klimakrisen.

Hvad er fræsning?

Hvad vil fræsning af asfalt eller veje egentlig betyde? Rigtig mange kender slet ikke til dette ellers hyppige udførte vejarbejde. især visse unge, står helt uforstående. Men fræsning af veje betyder at klargøre vejens underlaget før, der bliver hældt nyt asfalt på. Det har en stor betydning med en holdbart underlag i denne sammenhæng.

Det kan have stor betydning at ens eget asfaltområde er jævn og ikke fyldt med flækker og store huller. Ligeledes har det betydning at de veje omkring dig hjem og i din by er til at betræde og cykle på. Der er ellers nogle tryghedsfaktorer forbundet med det, der kan forværre ens generelle humør i hverdagen. Frygter man at børnene styrter på vej til skole eksempelvis eller de ældre?

Overordnet kan det bare sætte en dæmper på ens generelle humør. Synet af hullede, revnede veje er ikke pænt. Mange kan især også føle, at de og deres egn af landet bliver nedprioriteret, hvis der går for lang tid, før der bliver handlet på problemerne.

Hvem er Colas?

Colas er nogle af de mest kompetente virksomheder inden for udlægning af asfalt og produktion, vi har inden for landets grænser.

Det er dem, du kan kontante, hvis du skal have fræset eller lagt nyt asfalt. Kontakt endelig også virksomheden og læs mere om Colas her, hvis du søger noget information.

Colas har som en af landets absolut førende asfaltentreprenør og med et vist antal af asfaltforbrikker afdelinger spredt ud over hele landet. Virksomheden indgår i en international sammenhæng i forbindelse med at være en del af Colas internationale gruppe, Colas Gruppe. Colas har hele 539 medarbejder og en direktion og ledelse på samlet 12 personer.

Virksomhedens mål og kerneområder

Miljø og sikkerhed er centralt for Colas Danmark A/S. Yderligere spiller bæredygtighed en enorm vigtig rolle, som virksomheden har satset stort på de seneste år og prioriterer dagligt at gøre sig klogere på, hvordan det kan lade sig gøre at producere endnu mere bæredygtigt og miljøvenligt.

Råstoffer bliver udvundet og fremstillet fra egne kontrollerede grusgrave, og asfalten produceres via Colas tilhørende fabrikker lige så vel. Colas ønsker stærkt at bidrage og påvirke til en grønnere omstilling. De arbejder med innovative løsninger i samarbejde med andre eksperter i ind- og udland.