De såkaldte eternittage var særligt populære at opføre i løbet af 60’erne og 70’erne. Selvom disse tage er fine og har mange gode fordele, har de også den ulempe, at denne tagtype indeholder asbest. Står du og skal have skiftet dette tag, er det derfor vigtigt at du tager de rette forholdsregler.

Sådan fjerner du bedst dit tag med asbest i

Når et tag med skadelig asbest skal fjernes, kan prisen ofte variere meget. Dette kommer nemlig helt an på dine specifikke forhold og situationen for dit tag. For eksempel kan den eksakte pris afhænge af, hvorvidt der i forbindelse med fjernelsen skal etableres et nyt undertag, samt hvorvidt firmaet som fjerner taget med asbest i også får til arbejde at lægge det nye tag. Dertil kommer elementer såsom den pågældende tagkonstruktion.

Bortskaffelse af asbest tag er ikke nødvendigvis ligetil, men du kan læse langt mere om det og dine muligheder for at indhente et godt tilbud på det. Typisk kan det betale sig at indhente bud fra flere forskellige udbydere, så du kan få den rette fornemmelse for, hvad det er rimeligt at give for en sikker fjernelse og bortskaffelse.

Derfor skal du være ekstra opmærksom på byggeri, der indeholder asbest

Mange byggematerialer fra tidligere tider indeholder materialet asbest. Dette er til trods for at mineralet kan være med til at forårsage visse form for kræft. Disse sygdomme kan viser sig lang tid efter at en person har været udsat for asbesten.

Typisk vil der ikke være nogen grund til at være bange for asbesten, når blot du sørger for at benytte dig af firmaer, der har styr på hvad de laver, og som håndterer fjernelsen af de problematiske materialer korrekt. På den måde kan der opføres mere reglementerede og nutidigt godkendte materialer