Sponsoreret

Derfor skal du have et epoxygulv

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]Epoxygulv var oprindeligt et gulv forbeholdt industrien til bl.a. værksteder, garager, lagre og fabrikker. Sådan er det dog ikke længere. I dag er epoxygulvet oftest det gulv, du ser i BoBedre, og det er der en rigtig god grund til. Epoxygulve er nemlig flotte, moderne gulve, som ikke ligner noget som helst andet gulv. Vi har her samlet nogle af de største fordele ved et epoxygulv.

Epoxygulvet er skridsikkert

Et epoxygulv kan umiddelbart godt se glat ud på grund af dens glansfulde finish. Det er dog slet ikke tilfældet. Epoxygulvet er en af de mest skridsikre gulve, du overhovedet kan få – og det er derfor også et populært valg til industrien. Der skal jo helst ikke ske arbejdsskader på grund af et glat gulv. Med et epoxygulv kan du altså sagtens gå rundt i strømpefødder uden at risikere at glide og falde.

Epoxygulvet er yderst holdbart

Andre gulvtyper bliver slidte med årene. Trægulve får revner på grund af at det ånder og linoleum kan få huller og mærker efter de møbler, der står på det. Epoxygulvet er dog et meget holdbart og slidstærkt gulv, der kan holde til det meste – uanset om det er en masse mennesker, maskiner, møbler eller noget helt fjerde.

Epoxygulvet er meget rengøringsvenligt

Epoxygulvet lægges i en flydende masse, og der er derfor hverken huller, revner eller sprækker i gulve. Gulvet kan også holde til det meste. Det betyder, at gulvet er yderst rengøringsvenligt. Der er ingen riller eller sprækker, som man skal ned på knæ for at fjerne – og man skal heller ikke bruge specielle rengøringsmidler. Du kommer langt med bare lidt vand og sæbe.

Epoxygulvet udelukker ikke elgulvvarme

De fleste vælger at få lagt gulvvarme, når de alligevel er i gang med at få lagt et nyt gulv – og det kan man også sagtens, når man skal have et epoxygulv. Du skal blot have fjernet dit nuværende gulv, lægge varmekabler og dække dem til med beton. Betongulvet skal så slibes, og så kan du lægge epoxy ovenpå. Det giver dig et helt unikt gulv, som samtidig holder dig varm om vinteren.

Epoxygulvet kræver ikke et betongulv

Hvis du gerne vil have gulvvarme, skal du have et betongulv under – men det skal du altså ikke, hvis du blot skal have et epoxygulv. Epoxy kan nemlig lægges ovenpå alle overflader, alt fra klinker til trægulv, og naturligvis også betongulv. Du behøver altså ikke nødvendigvis bryde gulvet op for at få et epoxygulv – og det kan spare dig en masse tid og også en del penge, hvis du får professionelle til at lave gulvet for dig.

Er du interesseret i et epoxygulv og alle de fordele, der følger med, så kan du læse meget mere om det her.[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]