Byggeri

Du skal give dine håndværkere tag over hovedet med en mandskabsvogn!

”Må vi bruge toilettet?” spørger dine håndværkere – og du er træt af det. Træt af, at de går igennem din stue eller din kælder i deres beskidte sko, men også at de efterlader toilettet mere beskidt end hvad rimeligt er.

På den anden side er det også uværdigt at efterlade dem i varevognen i deres frokostpause, når vejret er dårligt. Det er heller ikke i orden. Men dit projekt varer simpelthen for længe til at du kan afsætte plads indendørs til håndværkernes pauser.

Kunne der være en anden løsning end et frokostbord i din kælder? Ja, det er der. Du skal leje en mandskabsvogn – og det er billigere end du tror.

Giv dine håndværkere gode forhold med en mandskabsvogn

En mandskabsvogn skaber gode rammer for de håndværkere, som du har på dit byggeprojekt. Og det er garanteret billigere end du tror. Lej en mandskabsvogn her, og se efter hvilke muligheder du har. På den måde kan du sørge for, at håndværkerne får deres eget sted at være uden at de render dig på dørene.

Sådan får I opdelt jeres hverdag, og alle får mere ro i sindet undervejs i et længerevarende byggeprojekt. De kan holde pause og gå på toilettet uden at skulle have hatten i hånden, når de vil på besøg hos dig. De kan have kollegialt samvær – som vi alle sammen har brug for – uden at de skal tænke over om det generer dig.

Der er ikke nogen tvivl om, at hvis du hjælper dine håndværkere, hjælper de også dig. Du sender et signal til byggesjakket om, at du gerne vil have at de har det godt. Og mærker de det, vil de også gerne gøre deres bedste for dig i det projekt, de arbejder for. Og det vil blive en interesse, som du ikke kan sætte en pris på – det handler om, at vi passer på hinanden som mennesker.

Så på den måde får du ikke bare skabt lidt mere rum omkring dig selv ift. håndværkerne. Du får også skabt nogle mere tilfredse folk, der vil gøre hvad de kan, for at dit projekt bliver rigtig godt – fordi du har vist dem, at du også tænker på dem.

Vælg den mandskabsvogn, der passer til dit behov.

En mandskabsvogn kan være mange forskellige ting, så inden du booker en, så orienter dig om, hvad der er brug for. Tal også med den bygherre, som du skal arbejde sammen med, så du kender din leverandørs behov; måske planlægger de selv at have en mandskabsvogn med.

Først skal du vide, hvor stor vognen skal være, og om der skal være et toilet (det skal der helt sikkert!). Desuden skal du overveje, hvad vognen skal bruges til: Er det bare til ophold i pauser, eller skal holdet også kunne holde møder, lave planlægningsarbejde eller klæde om?

Der er mange mulige anvendelser af en mandskabsvogn, og der er helt sikkert en mulighed for at du kan finde en løsning, der passer dig.