Fyrer du for fuglene? Det er der rigtig mange danske husejere, der gør, da en stor del af især de ældre huse er mangelfulde, når det kommer til isolering af bl.a. taget.

Det kan du dog ændre på ved at foretage en efterisolering af dit tag. Ved at efterisolere dit tag sørger du for, at mere af den dyre varme bliver inde i huset, hvor den gør gavn.

På den måde kan du komme til at spare store summer på din varmeregning, mens et lavere varmeforbrug i din bolig på samme tid vil være til gavn for miljøet.

Hvis du mangler kapital til en efterisolering af dit tag, kan et lån være en mulighed. Hvis du i forvejen har andre lån, kan du kombinere dem til et samlelån på samlelaan.net. Ved at samle dine lån kan du komme til at spare mange penge hver måned på låneudgifterne.

Gode råd når du låner

Når du låner penge til eksempelvis en renovering af boligen, er det altid vigtigt, at du tænker dig om og overvejer, om du har råd til lånet. Det er dyrt at låne, og der kommer mange udgifter som eksempelvis rente og stiftelsesomkostninger oven i det oprindelige lånebeløb.

Derfor skal du huske at kigge din privatøkonomi godt igennem, inden du låner, så du er sikker på, at du har råd til at betale for alle lånets udgifter. Du skal nemlig aldrig låne penge, hvis du ikke er helt sikker på, om du har råd til at betale pengene tilbage igen.

Du skal også altid huske at tjekke op på lånets ÅOP, da ÅOP er din eneste chance for at se, hvad lånet egentlig kommer til at koste dig.

Og så er det en god idé at kigge på, om du eventuelt har andre muligheder for finansiering, så du eventuelt kan spare udgifterne til lånet væk.