Reklame.

Lovende fremtid for investering i kryptovaluta

Når det kommer til renovering af tag såvel som de mange andre årlige udgifter, der er forbundet med at være boligejer, så er spørgsmålet altid: Vil renoveringen kunne betale sig selv ind? Selvfølgelig renoverer man taget, så det ikke drypper ind og så varmen ikke fiser ovenud, men renoveringen skal også gerne bibeholde eller ligefrem øge husets værdi – ellers holder det ikke som investering.

Står du i en situation, hvor der er et år eller to til at renoveringen skal udføres, har du dog flere finansieringsmuligheder, end du måske tror. Én af de mest populære måder at tjene ekstra på er via investering – i alt fra aktier, ejendom til kryptovaluta såsom Bitcoin. I dag behøver du hverken være den fødte finans-troldmand eller stenrig for at kunne nyde gode afkast uden at gøre det helt store. Det kommer nemlig mere an på, hvad du investerer i, og der er kryptovaluta et felt i hastig vækst.

I denne artikel kommer vi ind på, hvordan du nemmest investerer i Bitcoin og de andre typer af kryptovaluta, og hvorfor det er nu, at man bør springe til, hvis man for alvor vil gøre en god investering i de boomende, digitale valutaer. Du kan læse mere om de forskellige former for kryptovaluta her

 

Nye regulativer gør kursen på Bitcoin stabil

Gennem de senere år har mange verden over tjent gode penge på enten at mine Bitcoin, tage imod kryptovaluta som betaling for produkter og tjenester, eller simpelthen at opkøbe Bitcoin for så at sælge straks kursen igen steg dramatisk – op til 10 % på en enkelt dag!

Men de drastiske kursudsving er med god grund også blevet kritiseret af skeptikere, da det har gjort betaling med og investering i bl.a. Bitcoin en anelse mere risikabelt end ønskeligt. Derfor udvikles der netop nu nye globale regulativer, som vil stabilisere kurser på kryptovaluta, og disse vil højst sandsynlig indføres i starten af 2020.

De stabile kurser vil gøre det muligt at Bitcoin og de andre kryptovalutaer bliver en langt mere udbredt betalingsform, hvilket givet vil øge interessen for investering og få kursen til at stige støt. Derfor er det ved at være sidste udkald, hvis man vil nå at investere i fx Bitcoin, inden kursen bliver himmelhøj.

 

Hvordan investerer man i Bitcoin?

Som tidligere nævnt kan alle være med, når det kommer til investering i kryptovaluta, for du kan opkøbe fx Bitcoin ganske ligesom man køber aktier på nettet. Her kan du finde en solid, dansk oversigt over de bedste sider for investering i kryptovaluta, ligesom du finder baggrundsviden om andre populære kryptovalutaer såsom Ripple og IOTA.

En anden populær investeringsmetode, hvor du ikke hele tiden skal forholde dig til kursen på kryptovaluta hele tiden, er at benytte en såkaldt “krypto-robot”. Robotten er specialdesignet software, som ved hjælp af data fra tidligere kursudviklinger tilnærmelsesvis kan forudsige de bedste tidspunkter at købe og sælge kryptovaluta på. På den måde kan du helt automatisk og løbende få de bedste afkast – og dit overskud kan over bare et enkelt år vokse sig ganske stort.