Står du for at skal sikre dit hjem eller din virksomhed med et elektronisk låsesystem også med brug af adgangskontrol eller har du haft overvejelser herom? Så kan du læse mere her om fordelene ved systemlåse her og hvad en systemlås er.

Hvorfor sikrer sit hjem

At bo trygt er halvdelen af, at skabe sig et hjem, hvor man kan slappe helt af i og dertil føle sig 100% hjemme. Det kan selvfølgelig være små væsentlige ting også, så som at trække gardinerne for, når mørket falder på.

Men danskerne kan sagtens blive bedre til at styrke deres boligs omgivelser jf. eksperter og råd; de nævner bl.a. at det, der omgiver dit hus har betydning, for risikoen for indbrud. Underforstået at hvis der er høje hække, mørke, samt adgang til værktøj, så er det nemmere for tyven at få adgang til din bolig.

Læs mere om systemlåse her.

Sikring af din bolig/virksomhed

At sikrer sit hjem eller virksomhed mod indbrud med et effektivt elektronisk låsesystem med brug af egen kode(r), kort eller brik får 100% sikring over din bolig.

Et låsesystem tager afsæt i din bygning og dine behov med forskellige funktioner indenfor sikkerhedskategori. Altså de sikkerhedsmæssige behov, som du som kunde ønsker dig. Har du evt. spørgsmål hertil, så kan selskabet kontaktes hele året via hjemmesiden, hvor de står til rådighed med vejledning samt faglig ekspertise.

Er uheldet ude

Så skal du ringe til politiet og anmelde at du har haft tyveri. Men her kan du få indbrud-i-tal på hvor mange indbrud, der finder sted i Danmark. Dette med oplysning om, hvad tyveri reelt set koster; både i tab og tid? Det kan du finde info om her Så-meget-er-dine-ting-værd.

Dette skal ses i sammenhæng med en tyverialarm investering, og bør i hvert tilfælde indtænkes i valg heraf, også grundet, at det at miste sine personlige ting aldrig ville kunne erstattes.

Dit hjem

Dine eller jeres personlige ting som familie er uerstatteligt og vil aldrig kunne gøres op i penge. Så det er vigtigt, at du/I opvejer tabet af heraf, hvis uheldet skulle ske.

Nedfæld evt. en liste over jeres ting med værdiansættelse, som også kan bruges til forsikringsselskabet i forhandling af dine/jeres forsikringer. Husk dertil at et møde om elektronisk låsesystem også med adgangskontrol, vil være starten til at sikrer dit hjem mest optimalt.